A vadonatúj Veritas Card integrálja az NFC technológia új generációját.


A fizetések kevesebb, mint 50€ (45£)
Érintésmentes fizetések biztonságosak, gyorsak és kényelmesek.

Érintés nélküli fizetés esetén:


A Veritas kártya nem hagyja el a kezét.

Adatait elektronikus titkosítás védi: minden egyes fizetéshez egyedi kód (úgynevezett „token” technika).

Automatikus vezérlést végzünk, elkerülve a kettős terhelést, ha véletlenül megérinti a kereskedő olvasóját.

Az érintés nélküli fizetés lehetővé teszi, hogy 50 eurónál kisebb (45£) összegű vásárlásokat fizessen világszerte több millió kereskedőnél, akik bemutatják a logót

Egyszerűen tegye a hitelkártyát a fizetési terminál közelében, szemben a szimbólum „érintés nélküli”. A művelet mentésre kerül, jegyet kap az Ön számára. Fizetik!

Az érintés nélküli kártyák előnyei a Veritas kártyákon:


A 50€ (45£) alatti vásárlások kifizetése kényelmes. Olyan, mintha apró változás lenne, anélkül, hogy az érméket a zsebedben keresné.

Ideális, hogy a gyors kifizetések: étterem, dohány-, taxik, helyi üzletek, virágárusok, gyógyszertárak, autópályadíj, parkoló...

Fizetéskor gyorsítsa fel a fizetési tranzakciókat 50€ (45£) összegig. Kereskedő nem javasol érintés nélküli fizetést? Egyszerűen használja a kártyát a szokásos módon: helyezze be a kártyát az olvasóba, és írja be a PIN-kódot.
Más vásárlásokhoz hasonlóan az érintés nélküli fizetési tranzakciók is megjelennek a tranzakciós előzményekben az ügyfélterületen. Milyen költségek merülnek fel? Az érintés nélküli fizetéshez nincs díj.

És a biztonságról?


Az érintés nélküli Mastercard tranzakciók biztonságosak

Ugyanazokat a védelmi mechanizmusokat élvezi veszteség, lopás vagy csalárd tranzakciók esetén, mint a hagyományos bankkártyával.

Nincs véletlen kifizetés

A Mastercard Contactless fizetési tranzakció befejezéséhez a fizetési olvasótól számított 5 cm-en belül be kell mutatnia kártyáját. A kártyának az érintés nélküli fizetési piktogrammal kell szembenéznie a tranzakció lebonyolításához.

Nem probléma a kettős számlázással vagy többszörös terheléssel

Még akkor is, ha a fizetés időpontjában többször is megközelíti a kártyáját, a vásárlást csak egyszer terheljük meg. A kártya bemutatása az olvasónak akár többször is csak egy fizetési tranzakciót generál.

A globálisan interoperábilis fizetési megoldás biztosítása érdekében a Mastercard érintésmentes kártyát a rádiófrekvenciás kommunikáció iparági szabványának ( ISO 14443) megfelelően alakították ki.

Veritas

741,211 előfizetők bíznak bennünk.

Az Ön szolgálatában

9 ÉVEK és 315 Napok

Veritas az Ön szolgálatában

Ügyfélszolgálat angol nyelven az Ön szolgálatában telefon hétfőtől Szombat 9h-tól 18h30-ig
Veritas

A Veritas Mastercard feltöltőkártyát a PFS Card Services (Ireland) Limited bocsátja ki a Mastercard International Incorporated engedélye alapján. A Mastercard és a Mastercard Brand Mark a Mastercard International Incorporated bejegyzett védjegye. A PFS Card Services (Ireland) Limited szabályozója a Central Bank of Ireland.
Veritas kártyát a PFS Card Services (Írország) (PCSIL) bocsátja ki a Mastercard International által kiadott engedély alapján. A Mastercard és a Mastercard Brand Mark a Mastercard International Incorporated bejegyzett védjegye.
Klopercom 2010 — CARD VERITAS ©
Az ezen a weboldalon említett összes egyéb védjegy és logó kizárólag azonosítási célokra szolgál, és azok tulajdonosainak kizárólagos tulajdonában marad..

KAPJON
KÁRTYÁT